Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten

Zaalverhuur

Bent u op zoek naar een bijzondere (museum)locatie voor een vergadering, borrel, diner of receptie? Wij ontvangen u graag in het Mauritshuis.

Te midden van het historische centrum van Den Haag, naast de Hofvijver en het torentje van de minister-president, ligt het Mauritshuis, het huis van de beste Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. Na een grootschalige verbouwing is ons museum in oppervlakte verdubbeld. Onze nieuwe Royal Dutch Shell Vleugel biedt naast een extra tentoonstellingszaal en een educatieve kunstwerkplaats verschillende nieuwe mogelijkheden voor uw ontvangsten.

Onze nieuwe zalen (Naussauzaal, Randstadzaal en Foyer) zijn voorzien van moderne audiovisuele voorzieningen als beamers, schermen en geluidsinstallatie. Daarmee is het Mauritshuis zeer geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als recepties en diners.
Bent u op zoek naar meer exclusiviteit, dan kunt u terecht in onze Gouden Zaal. Een schitterende locatie waarbij u de mogelijkheid heeft om letterlijk tussen de kunst te dineren. 

Wij bieden een passende locatie voor kleine gezelschappen tot groepen van 190 personen. Is uw gezelschap groter dan 190 personen? Ook dan biedt het Mauritshuis, in samenwerking met Sociëteit de Witte, mogelijkheden. Vraag hier gerust naar.

Op basis van uw wensen stellen wij met plezier een uniek programma samen. Wenst u meer informatie?  Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina