Mauritshuis app

Girl with the pearl

In het Mauritshuis kijk je je ogen uit. En met onze gratis Mauritshuis app maak je je bezoek aan het Mauritshuis nog leuker en leerzamer. Jij bepaalt namelijk helemaal zelf wat je wilt zien! Kies voor één van onze thematours of bepaal per schilderij wat je wilt weten. Leer Rembrandt beter kennen, kijk met nieuwe ogen in die van het Meisje met de parel of laat je verrassen door de vele verborgen verhalen.

Een ander perspectief

In onze Mauritshuis app delen wij alles over onze collectie en het museum. Maar we geven ook het woord aan kenners van buiten het museum. Luister bijvoorbeeld wat de experts van Diergaarde Blijdorp te vertellen hebben over de dieren op onze schilderijen. Of ontdek wat mode-activiste Janice Deul opmerkelijk vindt aan het Meisje met de parel.

De verhalen van deze experts kun je ook beluisteren op onze website.

Bekijk het Mauritshuis met je oren

In de Mauritshuis app vind je ook alle liedjes van ‘Bekijk het Mauritshuis met je oren’. Beluister hoe artiesten als Spinvis, MEROL, Harrie Jekkers, Willie Wartaal, De Kik, Jett Rebel en Eefje de Visser hun favorieten uit onze collectie tot leven brengen.

Talen

De Mauritshuis app is beschikbaar in Nederlands en Engels. De hoogtepuntentour in de app is ook verkrijgbaar in Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn Chinees, Russisch en Braziliaans Portugees.

Downloaden

Download voorafgaand aan je bezoek onze Mauritshuis Tour in de appstore of Google Play.