Maurits&

Maurits En Hanna Voorplein

Het is avond, maar de deur van het Mauritshuis staat op een kier. Het zachte licht in de zalen strijkt langs de schilderijen. In de foyer klinkt muziek en vanuit de bar hoor je het geluid van een cocktail die geschud wordt. Zo heb je het museum nog niet eerder meegemaakt.

Leer het Mauritshuis kennen door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond vol kunst, bijzondere verhalen en ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.

De gastdirecteur bepaalt het programma en krijgt daarin volledige vrijheid. Yoga, muziek, dans, spoken word. Geen editie is hetzelfde. Voor één avond is de gastdirecteur eigenaar van het Mauritshuis. Een eervolle taak, die serieus genomen wordt.

Stay tuned - De nieuwste gastdirecteur wordt binnenkort bekend gemaakt! 

Terugblik: Maurits& Hanna

Hapje eten van tevoren?

In de brasserie van het Mauritshuis kun je tot 19:30 uur terecht voor de Maurits&-daghap (aanrader!)

Aftermovies

Vorige edities

Eerdere gastdirecteuren waren o.a. Hanna Verboom, Tatjana Almuli, Ahmet Polat, Vik Muniz, Pat Smith, Harold Hamersma, Eva Jinek, Jan Taminiau, Mark Rutte, André Kuipers, Wim Pijbes, Robert Kranenborg, Abdelkader Benali, Laurentien van Oranje, Neelie Kroes, Do, Tracy Chevalier, Imara Limon, Dominic Seldis, Peter Vandermeersch, Jort Kelder, Edwin Oudshoorn, Nupur Kohli, Pieter Zwart, Sjoerd van Schuylenburgh, Bibian Mentel, Corine Koole, Frank Ijpma, Marjolijn van Heemstra, Humberto Tan, Erben Wennemars, Menno van Gorp, Jandino Asporaat én ons eigen Meisje met de parel.

Humberto Tan Voor 1 Dag Directeur Van Het Mauritshuis Voor Maurits&
Oud-Maurits& directeur Humberto Tan

Samenwerkingspartner

Maurits& wordt mede mogelijk gemaakt door NN Group.

Logo NN Group Hoofdsponsor Mauritshuis