Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Maurits Muis en Rembrandt

Ontmoet Maurits Muis. Hij vertelt je graag over zijn spannende avontuur met Rembrandt. Daarna bekijk je natuurlijk de echte schilderijen van deze wereldberoemde kunstenaar. En ga je zelf aan de slag als een echte schilder. Beleef het samen!

Jullie worden begeleid door een museumdocent die alles weet van het museum en Maurits Muis heel goed kent. Natuurlijk maken jullie ook kennis met Maurits Muis die jullie vertelt over de meesterwerken in het museum! Samen met je familie gaan jullie daarna de schilderijen zelfstandig bekijken met een speciale Maurits Muis route ( i.v.m. de huidige maatregelen). Daarna gaan jullie zelf aan de slag in de kunstwerkplaats.

Deze activiteit beleef je samen. Omdat de kinderen nog jong zijn, is het belangrijk dat een volwassene erbij blijft en deelneemt aan de workshop. Vergeet daarom niet om een ticket voor jezelf te kopen. Deelnemers worden opgehaald bij de ingang van het museum door de museumdocent.

Leeftijd: 4-6 jaar

Tijd: 10.15 uur - 11.45 uur

Duur: 90 minuten

Kosten: € 8,50 per deelnemer (kinderen en volwassenen kopen allemaal een eigen ticket).

Met dit ticket heb je alleen gedurende de workshop gratis toegang tot het museum. Wil je daarna nog het museum in? Loop dan even langs de servicebalie en koop een ticket bij de kassa.

Wanneer

Blijf op de hoogte