Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Maurits Muis in de herfstvakantie

Ontmoet Maurits Muis, luister naar zijn spannende avontuur, ga op zoek naar zijn vrienden in de schilderijen en ga zelf aan de slag als een echte schilder.

Jullie worden begeleid door een museumdocent die alles weet van het museum en Maurits Muis heel goed kent. Natuurlijk maken jullie ook kennis met Maurits Muis die jullie vertelt over de meesterwerken in het museum! Samen met je familie gaan jullie daarna de schilderijen zelfstandig bekijken met een speciale Maurits Muis route ( i.v.m. de huidige maatregelen). Daarna ga je zelf aan de slag in de kunstwerkplaats.

Begeleiding door een volwassene is verplicht. Alle deelnemers hebben een workshopticket nodig. Deelnemers worden om 9.50 uur opgehaald bij de ingang van het museum door de museumdocent.

Leeftijd: 4-6 jaar

Taal: Nederlands

Kosten: € 7 per persoon (volw./kind). Met dit ticket heb je gratis toegang tot het museum alléén gedurende de workshop. Wil je daarna nog het museum in? Boek dan van tevoren een ticket en/of gratis tijdslot (vanaf 11.30 uur).

Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang tot het museum met maar hebben wel een gratis tijdslot nodig als je na de workshop het museum wilt bezoeken.

Wanneer

Datum: zaterdag 24 oktober 2020

Tijdslot: 10.00 - 11.30 uur

Tickets

Deze activiteit is helaas volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.
Terug naar de activiteitenagenda

Blijf op de hoogte