Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Maurits&, donderdagavond-event vol kunst, inspiratie en gezelligheid

Nog nooit in het Mauritshuis geweest? Of de hoogste tijd om weer eens te gaan? Kom naar Maurits& op de donderdagavond. Ontdek het Mauritshuis door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond met kunst, bijzondere verhalen en ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.

Donderdag 13 juni: Maurits& Humberto

Deze avond overhandigen we de sleutel aan gastdirecteur Humberto Tan. Je kent hem natuurlijk als televisiepresentator, fotograaf, sportjournalist en schrijver. En sinds kort mag hij zich ook Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen! Op zijn Maurits & Humberto- avond neemt deze veelzijdige man je mee in het thema ‘Simpel is genoeg en hoeft niet perfect te zijn’.Kijk door zijn ogen naar de kunst in het Mauritshuis. Humberto heeft een mooi programma samengesteld, met een persoonlijk tintje. In een speciale tour vertelt hij je verhalen bij enkele van zijn favoriete schilderijen. Je kunt deelnemen aan een schrijfworkshop waarbij de foto’s uit zijn eigen collectie een rol spelen. Het strijkerstrio van het VU-orkest geeft een speciaal optreden in de Gouden Zaal. En daarnaast zijn er flitsrondleidingen, mini-colleges en nog veel meer. Dus kom 13 juni naar het feestje van Humberto en meld je meteen aan!

Programma

Vanaf 18.15 uur
Inloop en ontvangst

19.00 uur
Opening Maurits& Humberto

19.15 - 21:00 uur
Bezoek aan de collectie en verrassende activiteiten in het museum

Tot 22.00 uur
Borrel en muziek

22.00 uur
Afsluiting avond

Tickets

Bestel nu alvast je tickets voor de Maurits&-avond. Hiervoor boek je een gratis toegangsbewijs voor de activiteiten & een geldig toegangsbewijs voor het museum. Ben je in het bezit van een Museumkaart of een BGL VIP-kaart, dan is toegang tot het museum gratis.

Bestel nu

Hapje eten van tevoren?

In de Brasserie van het Mauritshuis kun je de hele avond terecht voor een Maurits&-daghap, specialiteiten van de kaart, snacks en drankjes. Speciaal voor deze avond samengesteld.

Blik terug op vorige edities

Eerdere gastdirecteuren waren o.a. Vik Muniz, Pat Smith, Harold Hamersma, Eva Jinek, Jan Taminiau, Mark Rutte, André Kuipers, Wim Pijbes, Robert Kranenborg, Abdelkader Benali, Laurentien van Oranje, Neelie Kroes, Do, Tracy Chevalier, Imara Limon, Dominic Seldis, Peter Vandermeersch, Jort Kelder, Edwin Oudshoorn, Nupur Kohli, Pieter Zwart, Sjoerd van Schuylenburgh, Bibian Mentel, Corine Koole en Marjolijn van Heemstra.


Maurits& wordt mogelijk gemaakt door NN Group


Wanneer

Datum: donderdag 8 november 2018

Tijdslot: 18.15 - 22.00 uur

Tickets

Reserveren

Deel deze pagina