Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Bedrijfsuitje - The Culture Games

Denkt u aan teamuitje dat zowel leerzaam, spannend als origineel is? Bij het Mauritshuis in Den Haag is het nu ook mogelijk om het spel Quartet van The Culture Games te spelen. Het spel vindt plaats tussen de beroemde werken uit de collectie van het museum, zoals het Meisje met de parel van Vermeer en de Anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt.

Na een korte uitleg van het spel door begeleiders van The Culture Games gaan uw teamleden, gewapend met tablets, in groepjes het museum in. Na ongeveer 1,5 uur komt de groep weer terug in de eventzaal voor het delen van de ervaringen. Uiteraard wordt dan ook het winnende team bekend gemaakt.

Culture Games in het Mauritshuis

Inhoud van het spel:

Uit welk schilderij komt dit detail? Wat heeft het meisje op de achtergrond in haar hand? Van welk materiaal is de bloem op dit kabinet gemaakt? Met dit soort vragen kun je je eerste speelkaarten verdienen. In de tweede ronde neem je het rechtstreeks op tegen de andere teams in de race om nog meer kunstkaarten te veroveren. Daarna barst de strijd echt los en komt het aan op inzicht, een scherp geheugen en veel bluf: roof elkaars kaarten weg en spaar zoveel mogelijk (dubbele) kunstkwartetten.

Duur:

Inclusief intro en afronding 2,5 tot 3 uur.

Locatie: 

Mauritshuis, Den Haag

Groepsgrootte:

15 tot 30 personen

Kosten:

€ 950 per groep, exclusief toegang tot het Mauritshuis.
Op verzoek is het programma uit te breiden met koffie en thee, een lunch of borrel.

Meer informatie en reserveren:

Voor meer informatie over The Culture Games in het Mauritshuis en voor het reserveren van uw teamuitje kunt u contact opnemen met mail@mauritshuis.nl.

Culture Games in het Mauritshuis

Deel deze pagina