Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Maurits&, donderdagavond-event vol kunst, muziek en inspiratie

Nog nooit in het Mauritshuis geweest? Of de hoogste tijd om weer eens te gaan? Mauritshuis en NN Group nodigen je uit voor Maurits& op de donderdagavond. Ontdek het Mauritshuis door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond met kunst, bijzondere verhalen en ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.

Maurits&, donderdagavond-event vol kunst, muziek en inspiratie

Het Mauritshuis en de NN Group nodigen je een paar keer per jaar uit voor het sprankelende event Maurits&. Ontdek op een donderdagavond het Mauritshuis door de ogen van een bekende persoonlijkheid. Maurits& is altijd een unieke avond met kunst en bijzondere verhalen en ontmoetingen. De gastdirecteur bepaalt het programma, waardoor de activiteiten uiteenlopen van muziek, dans en film, tot spoken word, theater en schilder- of fotografieworkshops. Iedere editie is anders!

De eerste Maurits& avond van 2020 is inmiddels geweest. Jandino Asporaat was op donderdag 13 februari voor één avond gastdirecteur. Wij maken binnenkort de volgende gastdirecteur en maurits& datum bekend op onze site. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Hapje eten van tevoren?

In de Brasserie van het Mauritshuis kun je de hele avond terecht voor een Maurits&-daghap, specialiteiten van de kaart, snacks en drankjes. Speciaal voor deze avond samengesteld.

Blik terug op vorige edities

Eerdere gastdirecteuren waren o.a. Vik Muniz, Pat Smith, Harold Hamersma, Eva Jinek, Jan Taminiau, Mark Rutte, André Kuipers, Wim Pijbes, Robert Kranenborg, Abdelkader Benali, Laurentien van Oranje, Neelie Kroes, Do, Tracy Chevalier, Imara Limon, Dominic Seldis, Peter Vandermeersch, Jort Kelder, Edwin Oudshoorn, Nupur Kohli, Pieter Zwart, Sjoerd van Schuylenburgh, Bibian Mentel, Corine Koole, Frank Ijpma, Marjolijn van Heemstra, Humberto Tan, Erben Wennemars, Menno van Gorp en Jandino Asporaat.

Maurits& wordt mogelijk gemaakt door NN Group 

Blijf op de hoogte