Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Maurits&, het 'after work event' op de donderdagavond

Nog nooit in het Mauritshuis geweest? Of de hoogste tijd om weer eens te gaan? Kom naar Maurits&, het after-work event op de donderdagavond. Ontdek het Mauritshuis door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid en beleef een unieke avond; veel kunst, bijzondere verhalen, muziek, drank en gezelligheid. Zeg maar Museumnacht XS. Ideaal om eens te komen proeven.

Donderdagavond 8 november: Maurits& Bibian

Bibian Mentel, snowboardster, topsporter, drievoudig Paralympisch kampioen en zevenvoudig Wereld kampioen is deze avond de gastdirecteur van het Mauritshuis.

Speciaal voor Maurits& heeft ze een mooi programma samengesteld, geïnspireerd door haar favoriete schilderijen in het Mauritshuis. Passie, dromen en denken in mogelijkheden zijn voor Bibian de rode draad van deze avond! Mis het niet!

Tickets

Bestel nu je tickets voor de Maurits&-avond! Daarnaast heb je een geldig entreebewijs voor het Mauritshuis nodig. Met een Museumkaart of een BGL VIP-kaart heb je gratis toegang.

Bestel nu

Programma

Vanaf 18.15 uur
Inloop en ontvangst

19.00 uur
Opening Maurits& Bibian

19.15 uur
Bezoek collectie & Activiteiten

Tot 22.00 uur
Borrel en afsluiting


Mauritshuis Bibian Mentel

Fotograaf: Gregor Servais

Hapje eten van tevoren?

In de Brasserie van het Mauritshuis kun je de hele avond terecht voor een Maurits&-daghap, snacks en drankjes. Speciaal voor deze avond samengesteld. 

Volgende editie

De volgende Maurits& editie is op 14 februari. Benieuwd wie dan gastdirecteur is? Houd Facebook en Twitter in de gaten.

Blik terug op vorige edities

Eerdere gastdirecteuren waren o.a. Vik Muniz, Pat Smith, Harold Hamersma, Eva Jinek, Jan Taminiau, Mark Rutte, André Kuipers, Wim Pijbes, Robert Kranenborg, Abdelkader Benali, Laurentien van Oranje, Neelie Kroes, Do, Tracy Chevalier, Imara Limon, Dominic Seldis, Peter Vandermeersch, Jort Kelder, Edwin Oudshoorn, Nupur Kohli, Pieter Zwart en Sjoerd van Schuylenburgh.

Maurits& wordt mogelijk gemaakt door NN GroupDeel deze pagina