Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Maurits&, donderdagavond-event vol kunst, inspiratie en gezelligheid

Nog nooit in het Mauritshuis geweest? Of de hoogste tijd om weer eens te gaan? Kom naar Maurits& op de donderdagavond. Ontdek het Mauritshuis door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond met kunst, bijzondere verhalen, muziek, cocktails en gezelligheid.

Donderdagavond 14 februari: Maurits& Corine

Op Valentijnsdag is alles liefde, daarom een speciale love edition van Maurits& met gastdirecteur en liefdesexpert Corine Koole. Als journalist en schrijver is Corine bekend van haar interviews in Volkskrant Magazine, LINDA. en De Morgen waar ze ‘gewone’ mannen en vrouwen het hemd van het lijf vraagt over hun dagelijkse ervaringen met de liefde.

In 2018 verscheen haar ‘liefdesbijbel’ De zeven wetten van de liefde. Tijdens deze Maurits&-avond komen veel thema’s over de liefde aan bod en kun je zelfs op liefdesconsult bij Corine! Maurits& Corine wordt een mooi programma vol liefde, kunst, gezelligheid en spannende ontmoetingen.

Programma

Vanaf 18.15 uur
Inloop en ontvangst

19.00 uur
Opening Maurits& Corine

19.15 - 21:00 uur
Bezoek aan de collectie en verrassende activiteiten in het museum

Tot 22.00 uur
Borrel en muziek

22.00 uur
Afsluiting avond©Robin De Puy

Tickets

Bestel nu alvast je tickets voor de Maurits&-avond. Hiervoor boek je een gratis toegangsbewijs voor de activiteiten & een geldig toegangsbewijs voor het museum. Ben je in het bezit van een Museumkaart of een BGL VIP-kaart, dan is toegang tot het museum gratis.

Bestel nu

Hapje eten van tevoren?

In de Brasserie van het Mauritshuis kun je de hele avond terecht voor een Maurits&-daghap, specialiteiten van de kaart, snacks en drankjes. Speciaal voor deze avond samengesteld.

Blik terug op vorige edities

Eerdere gastdirecteuren waren o.a. Vik Muniz, Pat Smith, Harold Hamersma, Eva Jinek, Jan Taminiau, Mark Rutte, André Kuipers, Wim Pijbes, Robert Kranenborg, Abdelkader Benali, Laurentien van Oranje, Neelie Kroes, Do, Tracy Chevalier, Imara Limon, Dominic Seldis, Peter Vandermeersch, Jort Kelder, Edwin Oudshoorn, Nupur Kohli, Pieter Zwart, Sjoerd van Schuylenburgh en Bibian Mentel.
Maurits& wordt mogelijk gemaakt door NN Group


Deel deze pagina