Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Maurits&, donderdagavond-event vol kunst, inspiratie en gezelligheid

Nog nooit in het Mauritshuis geweest? Of de hoogste tijd om weer eens te gaan? Mauritshuis en NN Group nodigen je uit voor Maurits& op de donderdagavond. Ontdek het Mauritshuis door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond met kunst, bijzondere verhalen en ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.

Donderdag 14 november: Maurits& Menno

Tweevoudig wereldkampioen breakdance Menno van Gorp krijgt op donderdag 14 november voor één avond de sleutel van het Mauritshuis in handen voor zijn Maurits&.

 

Als b-boy en kunstenaar stelt hij jou op deze avond de vraag: is breaking een sport of kunstvorm? Kijk door de ogen van b-boy Menno naar zijn favoriete schilderijen waarbij zijn vette breaking skills niet zullen ontbreken. Maak kennis met verschillende generaties van breaken, laat je verrassen door een optreden, wandel door het museum, luister naar de verhalen van onze rondleiders en uiteraard staat er nog veel meer op het programma.

 

Wil jij de breakdance moves van Menno niet missen? Meld je dan nu aan voor Maurits& Menno!

Programma

Vanaf 18.15 uur
Inloop en ontvangst

19.00 uur
Opening Maurits& Menno

19.15 - 21:00 uur
Bezoek aan de collectie en verrassende activiteiten in het museum

Tot 22.00 uur
Afsluiting, borrel en muziek

22.00 uur
Einde Maurits& Menno

Tickets

Bestel nu alvast je tickets voor de Maurits&-avond. Hiervoor boek je een gratis toegangsbewijs voor de activiteiten & een geldig toegangsbewijs voor het museum. Ben je in het bezit van een Museumkaart of een BGL VIP-kaart, dan is toegang tot het museum gratis.

Bestel nu

Hapje eten van tevoren?

In de Brasserie van het Mauritshuis kun je de hele avond terecht voor een Maurits&-daghap, specialiteiten van de kaart, snacks en drankjes. Speciaal voor deze avond samengesteld.

Blik terug op vorige edities

Eerdere gastdirecteuren waren o.a. Vik Muniz, Pat Smith, Harold Hamersma, Eva Jinek, Jan Taminiau, Mark Rutte, André Kuipers, Wim Pijbes, Robert Kranenborg, Abdelkader Benali, Laurentien van Oranje, Neelie Kroes, Do, Tracy Chevalier, Imara Limon, Dominic Seldis, Peter Vandermeersch, Jort Kelder, Edwin Oudshoorn, Nupur Kohli, Pieter Zwart, Sjoerd van Schuylenburgh, Bibian Mentel, Corine Koole, Marjolijn van Heemstra, Humberto Tan en Erben Wennemars.


Maurits& wordt mogelijk gemaakt door NN GroupDeel deze pagina