Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Groepsbezoek op eigen gelegenheid

Wilt u het Mauritshuis met een groep bezoeken? Voorkom wachttijden en reserveer voorafgaand voor uw groep. Wij adviseren minimaal drie weken van tevoren een aanvraag te doen. Naar mate de aanvraag later binnen komt neemt de beschikbaarheid af. Vanzelfsprekend zullen wij wel ons best doen uw bezoek te faciliteren. Voor groepen van 15 personen of meer (zonder kortingskaarten) hanteren wij een groepstarief van € 14,- per persoon.

Zelf rondleiden

Zelf uw groep rondleiden is toegestaan (maximaal 15 personen per groep). Wij adviseren dit ook altijd minimaal drie weken van tevoren aan te vragen. Naar mate de aanvraag later binnen komt neemt de beschikbaarheid af. Vanzelfsprekend zullen wij wel ons best doen uw bezoek te faciliteren. Toegang van de gids is gratis. Let op: onze zalen hebben een beperkte capaciteit qua groepen met een gids en er wordt slechts één groep per keer toegelaten in de tentoonstellingszaal.

Wilt u het museum met een Mauritshuis rondleider bezoeken? Bekijkt u onze verschillende mogelijkheden voor rondleidingen.

Mauritshuis App

In de Mauritshuis App vindt u informatie over alle schilderijen in het museum. Bij de belangrijkste kunstwerken krijgt u boeiende uitleg om naar te luisteren, aangevuld met foto´s en filmpjes. U kunt kiezen voor een korte tour langs de hoogtepunten, dieper de zeventiende eeuw induiken, of zelf op zoek gaan naar uw favoriete schilderijen.

Download de gratis Mauritshuis App voor uw bezoek via de App Store of Google Play Store en bezoek het Mauritshuis met uw eigen smartphone. Wie geen smartphone heeft, kan een apparaat in het museum huren. De kosten hiervan bedragen €3,50 per speler.
De app is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels. Onze hoogtepuntentour is ook verkrijgbaar in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Japans.

Toegankelijkheid

In verband met de veiligheid van onze bezoekers is een beperkt aantal van 5 rolstoelen en 5 rollators tegelijk in het museum toegestaan. Wilt u het Mauritshuis bezoeken met een groep minder validen? Neemt u vooraf contact met ons op voor de mogelijkheden via +31 (0)70 3023456 of mail@mauritshuis.nl.

Groepsbezoek aanvragen.

Deel deze pagina