Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Groepen

Wilt u het Mauritshuis met een groep bezoeken? Voorkom wachttijden en reserveer voorafgaand voor uw groep. Reserveren is mogelijk tot uiterlijk twee weken voor uw bezoek.
Voor groepen van 15 personen of meer (zonder kortingskaarten) hanteren wij een groepstarief van € 14,- per persoon.

Groepsbezoek aanvragen.

Rondleiden

Zelf uw groep rondleiden is toegestaan (maximaal 15 personen per groep), graag vooraf aanmelden. Toegang van de gids is gratis.
Let op: er wordt slechts één groep per keer toegelaten in de tentoonstellingszaal.

Wilt u het museum met een Mauritshuis gids bezoeken? Bekijkt u onze verschillende mogelijkheden voor rondleidingen.

Reservering multimediatour

Per groep kunnen er maximaal 25 multimediatours worden gereserveerd. Wij stimuleren u om zoveel mogelijk gebruik te maken van het gratis downloaden van onze app op uw eigen smartphone of tablet. Meer informatie over de Mauritshuis app.

Toegankelijkheid

In verband met de veiligheid van onze bezoekers is een beperkt aantal van 5 rolstoelen en 5 rollators tegelijk in het museum toegestaan. Wilt u het Mauritshuis bezoeken met een groep minder validen? Neemt u vooraf contact met ons op voor de mogelijkheden via +31 (0)70 3023456 of mail@mauritshuis.nl.

Groepsbezoek aanvragen.

Deel deze pagina