Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Doorlopende activiteiten

Ga zelf op pad en ontdek de mooiste, spannendste en grappigste schilderijen van het museum met het Familie-doe-pakket of de Gouden Tour.


Familiedoepakket

Familie-doe-pakket

Momenteel i.v.m. het COVID-19 virus niet beschikbaar. Wil je samen met je familie het Mauritshuis bezoeken? Leen dan het Familie-doe-pakket bij de balie van het museum. Een tas boordevol leuke spelletjes, opdrachten, gedichten en muziek voor de hele familie. De leukste manier om samen de wereldberoemde schilderijen van het Mauritshuis op een speelse manier te leren kennen. 

  • Doelgroep: vanaf 4 jaar
  • Kosten: € 3,50 per kind
  • Verkrijgbaar aan de balie van het Mauritshuis

De Gouden Tour

Momenteel i.v.m. het COVID-19 virus niet beschikbaar. Jongeren ontdekken het Mauritshuis met een multimediatour vol prikkelende vragen en interessante filmpjes. Na een bezoekje met deze app kijk je heel anders naar de schilderijen uit de Gouden Eeuw.

  • Doelgroep: vanaf 12 jaar
  • Tijdsduur: 45 minuten
  • De Gouden Tour is onderdeel van de Mauritshuis app. Deze is gratis te downloaden in de AppStore en Google Play. Wie geen smartphone heeft, kan aan de kassa van het Mauritshuis een apparaat huren voor € 3,50 per speler.

Stubbs Eclipse painting

Blijf op de hoogte