Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Mauritshuis Familieworkshops

Iedere laatste zondag van de maand organiseren we leuke en inspirerende familieworkshops in het Mauritshuis. Samen met een museumdocent bekijken we de mooiste en spannendste schilderijen en gaan we aan de slag in de Kunstwerkplaats. Doe je mee?December kerstprogramma

Tijdens de kerstvakantie organiseren we niet één familieworkshop, maar een compleet kerstprogramma voor jong en oud! Kom langs voor de familievoorstelling Het muisje met de parel, doe een familierondleiding met het hele gezin, geef je op voor de workshops Maurits Muis en Rembrandt of Schilderen als Nicolaes Maes of kies voor een van de vele andere activiteiten!

Bekijk het programma en boek tickets

Familieworkshop 26 januari

Vanaf januari gaan we weer van start met leuke familieworkshops voor het complete gezin. Binnenkort maken we het programma bekend, maar schrijf 26 januari alvast in de agenda.

Familie-doe-pakket

Ga je liever zelf op pad? Leen dan het Familie-doe-pakket. Dat is een tas vol leuke spelletjes en opdrachten waarmee je met de hele familie de mooiste, spannendste en grappigste schilderijen van het museum ontdekt.


  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar.
  • Kosten: € 3,50 per kind.
  • Te leen aan de balie van het museum.
  • Taal: Nederlands en Engels
Familie doe pakket familiedoepakket Mauritshuis

Deel deze pagina