Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Informatie Museumkaart

Met een Museumkaart (voorheen Museumjaarkaart) bezoekt u het Mauritshuis gratis. Wij rekenen geen toeslag voor onze tentoonstellingen. Met een Museumkaart hoeft u niet langs de kassa van het museum, u kunt direct doorlopen naar onze toegangsscanpunten. De Museumkaart geeft u geen voorrang bij mogelijke wachtrijen.

Aanschaf Museumkaart

De Museumkaart is verkrijgbaar aan de kassa van het Mauritshuis of via de website van de Museumkaart. De kaart wordt direct geldig op de dag van aanschaf, het is niet meer mogelijk de kaart later in te laten gaan. 

Koop een Museumkaart

Registreren Museumkaart

Bij aankoop van een Museumkaart aan de kassa van het Mauritshuis krijgt u een tijdelijke kaart die 31 dagen geldig is. Registreren van uw kaart kan op de website van de Museumkaart, registreren in het Mauritshuis is helaas niet mogelijk. De Museumkaart kan alleen op een Nederlands adres worden geregistreerd.

Museumkaart als geldig toegangsbewijs

De Museumkaart is alleen geldig als toegangsbewijs wanneer de Museumkaart getoond kan worden bij de toegangscontrole. Een afbeelding, geprint of op een scherm, is niet geldig.

Verloren Museumkaart

Bij een verloren of gestolen Museumkaart kunt u contact opnemen met de Museumkaart. Zij kunnen de verloren of gestolen kaart blokkeren en een nieuwe kaart verstrekken.

Blijf op de hoogte