Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Mauritshuis Live

Op zondag 15 november geeft het Mauritshuis de eerste digitale live rondleiding door het museum. Nu het op dit moment niet mogelijk is om de schilderijen te bezoeken, laten wij de meesterwerken en de verhalen erachter bij je thuis komen! Geniet van onze iconen zoals het Meisje met de parel van Vermeer, De anatomische les van Rembrandt en Het puttertje van Fabritius en dat allemaal vanaf de bank.

Publiek in museum Mauritshuis kijkt naar Meisje met de parel

Femke Hameetman, die binnen het Mauritshuis verantwoordelijk is voor programmering en educatie, geeft de live rondleiding langs al onze hoogtepunten. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen via een chat-functie. De rondleiding kost 2 euro per stream en wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor NN Group.

Tickets voor onze livestream vanuit het Mauritshuis op 15-11-20 zijn nu te verkrijgen. KLIK HIER!

Hoe het werkt

Je ontvangt een bevestigingsmail met een link voor de livestream op 15 november. Zet de laptop vlak voor de aangegeven tijd alvast open of zit klaar met de smartphone. Klik op de link voor de livestream en om 15.30 uur begint de rondleiding en sta je via de digitale weg in het museum. Alvast veel plezier!

Livestream Rondleiding Hoogtepunten

  • Datum: zondag 15 november
  • Tijd: 15.30 uur
  • Duur: 1 uur
  • Taal: Nederlands
  • Kosten: 2 euro

  • Mede mogelijk gemaakt door NN Group:

    NN Group logo

    Blijf op de hoogte