Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Goed voorbereid naar Alleen met Vermeer

Kom goed voorbereid naar Alleen met Vermeer - 'het mooiste schilderij ter wereld'. Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen. Staat het antwoord er nog niet tussen? Neem dan contact op met de informatiebalie via 070 302 3456.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beschikbare tijden voor de tentoonstelling?

Dagelijks elke 10 minuten vanaf 10:20 uur (maandagen 13:20 uur) tot 17:40 uur.

Waarom kan ik maar één tijdslot boeken?

Per tijdslot kan er één bezoeker alleen zijn met Vermeer. Wilt u met meerdere mensen de tentoonstelling bezoeken, dan zult u dat met meerdere transacties moeten doen. De overige personen boeken dan gewoon een ticket voor het museum zonder tentoonstelling. Als één persoon uit uw gezelschap een ticket mét toegang tot de tentoonstelling boekt, is dat voldoende.

Ik ben te laat voor mijn tijdslot, wat doe ik nu?

De tijdsloten voor de tentoonstelling hebben een begin- en eindtijd en kunnen niet worden doorgeschoven. Wanneer u vijf minuten te laat bent, hebt u nog maar vijf minuten voor uw bezoek. Er is geen uitloop mogelijk. Bent u meer dan 10 minuten te laat? Bel ons of spreek de medewerker bij de Servicebalie hiervoor aan. Zij kunnen bekijken of er een van de volgende tijdsloten nog beschikbaar is. Het is handig om uw ticket bij de hand te hebben.

Ik heb een tijdslot gereserveerd, maar ik ben verhinderd, wat doe ik nu?

Bel of mail ons en wij kijken of we uw tijdslot kunnen omboeken naar een andere dag en datum aan de hand van de tijdsloten die dan nog beschikbaar zijn. Het is handig om het 8-cijferig bestelnummer, dat met 0174 begint, bij de hand te hebben.

Is de tentoonstelling toegankelijk voor mindervaliden? Jazeker, de tentoonstelling is toegankelijk voor iedereen. Bezoekers die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, raden wij aan om zich tijdig te melden bij de collega in de Foyer. Zo kunnen wij u op de juiste manier helpen en maakt u optimaal gebruik van uw tijdslot.

Blijf op de hoogte