Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Fonds op naam

Wilt u bijdragen aan onze projecten én tegelijkertijd invulling geven aan uw eigen passie? Dan is een Mauritshuis Fonds op naam wellicht iets voor u.

Wilt u meer kinderen in aanraking brengen met schilderkunst, dan kunt u via uw eigen Fonds op naam educatieprojecten steunen. En wanneer u gefascineerd bent door de restauratie van onze schilderijen, dan kunt u de onderzoeksprojecten van ons restauratieatelier steunen.

Bij een Fonds op naam bepalen we samen aan welk doel uw schenking wordt besteed en welke naam uw fonds draagt. Een Fonds op naam kunt u oprichten vanaf € 50.000. Dit kan met een schenking (via een eenmalige gift of een periodieke schenking), maar ook via uw testament. In de brochure over ons programma kunt u meer lezen over de mogelijkheden.

Download de Brochure Fonds op naam.
Download een modeltekst legaat.

Wij horen graag van u!

Catharina Duschka (c.duschka@mauritshuis.nl)

ANBI

Het Mauritshuis is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor heeft u als particulier verschillende mogelijkheden om giften aan het Mauritshuis van de inkomstenbelasting af te trekken. Het Mauritshuis zelf hoeft over schenkingen geen erfbelasting te betalen. Daarnaast is het Mauritshuis een culturele instelling, wat betekent dat een schenking op grond van de Geefwet extra belastingvoordeel oplevert.
 

Blijf op de hoogte