Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Fonds op naam

Wilt u bijdragen aan de doelstellingen van het Mauritshuis én tegelijkertijd invulling geven aan uw eigen passie? Dan is een Mauritshuis Fonds op naam wellicht iets voor u. Als u een Mauritshuis Fonds op naam instelt kiest u zelf het doel van uw schenking.

Heeft u bijvoorbeeld een passie voor kinderen, dan wilt u mogelijk nieuwe educatieprojecten steunen. En wanneer u gefascineerd bent door de restauratie van onze eeuwenoude schilderijen, dan wilt u wellicht graag bijdragen aan de onderzoeksprojecten van ons eigen restauratieatelier.

Voor uw eigen Mauritshuis Fonds op naam kiest u zelf een passende naam. Dat kan uw eigen naam zijn of een naam ter nagedachtenis aan een dierbare. Maar het kan ook een naam zijn die past bij de inhoud van het project.

Bij een Fonds op naam bepaalt u zelf – in overleg met het Mauritshuis - aan welk specifiek doel uw schenking wordt besteed en welke naam het fonds draagt. Een Fonds op naam kunt u oprichten vanaf € 50.000. Dit kan met een schenking (een eenmalige gift of een periodieke uitkering), maar ook in een testament. In de brochure over ons programma kunt u meer lezen over de mogelijkheden.

Download de Brochure Fonds op naam.
Download een modeltekst legaat.

Deel deze pagina