Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

In verband met de landelijk aangescherpte Coronamaatregelen zullen de deuren van het Mauritshuis helaas weer gesloten moeten worden met ingang van dinsdag 15 december, en in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari 2021.

Heeft u een bezoek of groepsreservering gepland staan tussen 15 december en 9 februari? Bekijk onze maatregelen.

Wist u dat ons museum sinds kort ook virtueel te bezoeken is? Stap binnen in het virtuele Mauritshuis, zoom in tot op de kwaststreek en ontdek de prachtige verhalen achter onze kunstwerken, allemaal vanuit huis. Bezoek het Mauritshuis virtueel.

Helaas kan de tentoonstelling Alleen met Vermeer niet worden verlengd, in verband met het geplande wetenschappelijk onderzoek naar Vermeers Gezicht op Delft, en de opbouw van onze tentoonstelling Vervlogen – Geuren en kleuren (11 februari – 6 juni 2021). We vinden het natuurlijk ontzettend jammer om deze tentoonstelling voortijdig te moeten beëindigen.