Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Twee soorten tickets:

Tickets Mauritshuis inclusief Alleen met Vermeer
De tentoonstelling Alleen met Vermeer (26 september tot en met 3 januari) bestaat enkel en alleen uit Vermeers Gezicht op Delft, volgens de beroemde Franse schrijver Marcel Proust "het mooiste schilderij ter wereld". Als bezoeker geven we u de mogelijkheid om echt even helemaal alleen op zaal te zijn met dit prachtige schilderij. Tijdens de tentoonstelling is Gezicht op Delft niet op zaal te zien in onze vaste collectie.

Via de optie Tickets Mauritshuis inclusief Alleen met Vermeer boekt u een tijdslot van tien minuten in de tentoonstellingszaal, inclusief een bezoek aan de vaste collectie van het Mauritshuis. Het geboekte tijdslot is het moment dat u de tentoonstellingszaal mag betreden, dit zijn uw 10 minuten 'Alleen met Vermeer'-tijd. Uitloop is helaas niet mogelijk. Zorg daarom dat u minimaal tien minuten daarvoor al in het museum bent. Onze vaste collectie kunt u - afhankelijk van uw Alleen met Vermeer-tijdslot - voorafgaand of na afloop van uw bezoek aan de tentoonstelling bezoeken.

Tickets Mauritshuis: Alleen naar de vaste collectie
Wilt u de vaste collectie van het Mauritshuis bezoeken zonder bezoek aan Alleen met Vermeer? Of zijn alle tijdsloten voor Alleen met Vermeer al uitverkocht? Kies dan voor de optie Tickets Mauritshuis. Houd er dan wel rekening mee dat Gezicht op Delft in verband met de tentoonstelling tijdelijk niet op zaal in onze vaste collectie te zien is.
Indien u met meer dan 5 personen bent beschouwen wij u als groep en vinden wij het fijn als u een groepsreservering maakt via mail@mauritshuis.nl

Samen naar Alleen met Vermeer
Tijdens Alleen met Vermeer geven we u als bezoeker de kans om echt even helemaal alleen oog in oog te staan met Gezicht op Delft. Natuurlijk mag u dit tijdslot ook met een klein gezelschap delen. In dat geval kiest maximaal één iemand uit het gezelschap voor Tickets Mauritshuis inclusief Alleen met Vermeer, de anderen boeken een normaal museumtijdslot via Tickets Mauritshuis. Helaas zult u dit wel in twee keer moeten boeken.
U meldt zich vervolgens tegelijkertijd bij de entree van de tentoonstellingszaal en kunt de tentoonstelling gezamenlijk bezoeken gedurende tien minuten.

Voorbeeld: u wilt met 4 personen Gezicht op Delft bekijken om 12:00 uur. Één persoon boekt dan een ticket Tickets Mauritshuis inclusief Alleen met Vermeer om 12:00 uur. De overige 3 personen hebben een gewoon tijdslot Tickets Mauritshuis nodig. Afhankelijk of jullie de vaste collectie vooraf of achteraf willen bezoeken kiezen zij dan bijvoorbeeld een tijdslot voor 10:30 uur of 12:15 uur.

Meer informatie over een bezoek aan Alleen met Vermeer.