Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Twee soorten tickets:

Tickets Mauritshuis inclusief Alleen met Vermeer
De tentoonstelling Alleen met Vermeer (26 september tot en met 3 januari) bestaat enkel en alleen uit Vermeers Gezicht op Delft, volgens de beroemde Franse schrijver Marcel Proust "het mooiste schilderij ter wereld". Als bezoeker geven we u de mogelijkheid om echt even helemaal alleen op zaal te zijn met dit prachtige schilderij.

Via de optie Tickets Mauritshuis inclusief Alleen met Vermeer boekt u een tijdslot van tien minuten in de tentoonstellingszaal, inclusief een bezoek aan de vaste collectie van het Mauritshuis. Het geboekte tijdslot is het moment dat u de tentoonstellingszaal mag betreden. Zorg dus dat u daarvoor al in het museum bent. Onze vaste collectie kunt u voorafgaand of na afloop van uw bezoek aan de tentoonstelling bezoeken.

Tickets Mauritshuis: Alleen naar de vaste collectie
Wilt u de vaste collectie van het Mauritshuis bezoeken zonder bezoek aan Alleen met Vermeer? Of zijn alle tijdsloten voor Alleen met Vermeer al uitverkocht? Kies dan voor de optie Tickets Mauritshuis.

Samen naar Alleen met Vermeer
Tijdens Alleen met Vermeer geven we u als bezoeker de kans om echt even helemaal alleen oog in oog te staan met Gezicht op Delft. Natuurlijk mag u dit tijdslot ook met een klein gezelschap delen. In dat geval kiest één iemand uit het gezelschap voor Tickets Mauritshuis inclusief Alleen met Vermeer, de anderen boeken een tijdslot via Tickets Mauritshuis.

Meer informatie over een bezoek aan Alleen met Vermeer.