Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Aanvraag beeld

Privégebruik

Het beeldmateriaal van onze collectie is voor privédoeleinden gratis te downloaden via onze website. U kunt het betreffende werk opzoeken in onze collectie en downloaden via de knop downloaden: downloaden privégebruik.

Bent u op zoek naar beeldmateriaal in een hogere resolutie? Dan kunt u een aanvraag doen via de knop aanvraag beeld (commercieel).

Pers, commercieel en wetenschappelijk gebruik

Voor doeleinden anders dan privégebruik kan het beeldmateriaal in hoge resolutie worden aangevraagd. Zoek het betreffende werk op in onze collectie en kies voor de optie aanvraag beeld (commercieel). Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het Mauritshuis is bezig met een digitaliseringsproject waarbij de gehele collectie op hoge resolutie wordt gefotografeerd. Het is daarom mogelijk dat het aangevraagde schilderij nog niet digitaal beschikbaar is. In dit geval kunnen we een ektachroom leveren.