Vriendenexcursie: KMSKA

Speciaal voor Vrienden

20 sep 2023, 09:00 - 17:00
Koninklijk Museum voor Schone Kunsten tSAntwerpen

KMSKA Zaalfoto

Het KMSKA heeft na een renovatieperiode van 11 jaar haar deuren weer geopend en het resultaat is spectaculair! Een thematische indeling, waarbij tijden en periodes gemengd werden, zorgt voor een inspirerende rondgang waarbij de bezoeker verrast wordt met een uitdagende combinatie van oude en nieuwe schilder- en beeldhouwkunst.

Vriend worden?

Als Vriend ben je voor het Mauritshuis onmisbaar. Dankzij jouw steun kunnen wij de collectie blijven delen, nu en in de toekomst.

Met steun van onze Vrienden zijn prachtige werken toegevoegd aan onze collectie, zoals dit topstuk van Clara Peeters: Stilleven met kazen, amandelen en krakelingen. Ook steunen de Vrienden bijzondere tentoonstellingen, waaronder recentelijk Facelifts & Makeovers (2021) en Vervlogen - geuren in kleuren (2021).

Voor die Vriendschap doen we graag iets terug. Zo mag je als Vriend altijd gratis naar het Mauritshuis, organiseren we speciale Vriendenopeningen, ontvang je ons magazine én krijg je toegang tot vele activiteiten, zoals bovenstaande lezing. En dan krijg je ook nog altijd 10% korting in onze museumshop. 

Clara Peeters Stilleven Met Kazen Amandelen En Krakelingen Mh1203 Mauritshuis
Clara Peeters Stilleven met kazen, amandelen en krakelingen