Maurits&

Een avond vol kunst, muziek en inspiratie

Museumnacht Spoken Word

Het is avond, maar de deur van het Mauritshuis staat op een kier. Het zachte licht in de zalen strijkt langs de schilderijen. In de foyer klinkt muziek en vanuit de bar hoor je het geluid van een cocktail die geschud wordt. Zo heb je het museum nog niet eerder meegemaakt.

Samen met NN Group nodigen we je van harte uit voor het event Maurits&. Leer het Mauritshuis kennen door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond met kunst, bijzondere verhalen en ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.

Aftermovie Maurits& Imara in 2017

Over Maurits&

Maurits& is een avond met kunst en bijzondere verhalen en ontmoetingen. De gastdirecteur bepaalt het programma, waardoor de activiteiten uiteenlopen van muziek, dans en film, tot spoken word, theater en schilder- of fotografieworkshops. Geen editie is het zelfde.

Hapje eten van tevoren?

In de Brasserie van het Mauritshuis kun je de hele avond terecht voor een Maurits&-daghap, specialiteiten van de kaart, snacks en drankjes. Speciaal voor deze avond samengesteld.

Maurits& Jongeren

Vorige edities

Eerdere gastdirecteuren waren o.a. Tatjana Almuli, Ahmet Polat, Vik Muniz, Pat Smith, Harold Hamersma, Eva Jinek, Jan Taminiau, Mark Rutte, André Kuipers, Wim Pijbes, Robert Kranenborg, Abdelkader Benali, Laurentien van Oranje, Neelie Kroes, Do, Tracy Chevalier, Imara Limon, Dominic Seldis, Peter Vandermeersch, Jort Kelder, Edwin Oudshoorn, Nupur Kohli, Pieter Zwart, Sjoerd van Schuylenburgh, Bibian Mentel, Corine Koole, Frank Ijpma, Marjolijn van Heemstra, Humberto Tan, Erben Wennemars, Menno van Gorp en Jandino Asporaat.

Humberto Tan Voor 1 Dag Directeur Van Het Mauritshuis Voor Maurits&
Oud-Maurits& directeur Humberto Tan

Samenwerkingspartner

Maurits& wordt mede mogelijk gemaakt door NN Group.

Logo NN Group Hoofdsponsor Mauritshuis