Maurits&

Donderdagavond-event vol kunst, muziek en inspiratie

Jort Kelder

Nog nooit in het Mauritshuis geweest? Of de hoogste tijd om weer eens te gaan? Mauritshuis en NN Group nodigen je uit voor Maurits& op de donderdagavond. Ontdek het Mauritshuis door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond met kunst, bijzondere verhalen en ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.

Maurits&, donderdagavond-event vol kunst, muziek en inspiratie

Het Mauritshuis en de NN Group nodigen je een paar keer per jaar uit voor het sprankelende event Maurits&. Ontdek op een donderdagavond het Mauritshuis door de ogen van een bekende persoonlijkheid. Maurits& is altijd een unieke avond met kunst en bijzondere verhalen en ontmoetingen. De gastdirecteur bepaalt het programma, waardoor de activiteiten uiteenlopen van muziek, dans en film, tot spoken word, theater en schilder- of fotografieworkshops. Iedere editie is anders!

In verband met corona was de laatste editie die van 13 februari 2020. Jandino Asporaat was toen voor één avond gastdirecteur. Wij maken binnenkort de volgende gastdirecteur en maurits& datum bekend op onze site. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Hapje eten van tevoren?

In de Brasserie van het Mauritshuis kun je de hele avond terecht voor een Maurits&-daghap, specialiteiten van de kaart, snacks en drankjes. Speciaal voor deze avond samengesteld.

29092428263 C8880396a4 K

Vorige edities

Eerdere gastdirecteuren waren o.a. Vik Muniz, Pat Smith, Harold Hamersma, Eva Jinek, Jan Taminiau, Mark Rutte, André Kuipers, Wim Pijbes, Robert Kranenborg, Abdelkader Benali, Laurentien van Oranje, Neelie Kroes, Do, Tracy Chevalier, Imara Limon, Dominic Seldis, Peter Vandermeersch, Jort Kelder, Edwin Oudshoorn, Nupur Kohli, Pieter Zwart, Sjoerd van Schuylenburgh, Bibian Mentel, Corine Koole, Frank Ijpma, Marjolijn van Heemstra, Humberto Tan, Erben Wennemars, Menno van Gorp en Jandino Asporaat.

28383974885 17780C93ea K

Bekijk de foto's

Benieuwd hoe zo'n Maurits& avond er nou precies uitziet? Telkens anders! Klik op de knop hieronder om de sfeer te proeven.

Maurits& wordt mede mogelijk gemaakt door NN Group