Maurits&

Een avond vol kunst, muziek en inspiratie

Maurits& Jongeren

Het is avond, maar de deur van het Mauritshuis staat op een kier. Het zachte licht in de zalen strijkt langs de schilderijen. In de foyer klinkt muziek en vanuit de bar hoor je het geluid van een cocktail die geschud wordt. Zo heb je het museum nog niet eerder meegemaakt.

We nodigen je graag, namens NN Group, uit voor ons Maurits& event. Leer het Mauritshuis kennen door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond met kunst, bijzondere verhalen en ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.

Over Maurits&

Maurits& is een avond vol kunst - hoe kan het ook anders - en bijzondere verhalen en ontmoetingen. De gastdirecteur bepaalt het programma, niet zo gek dus dat de activiteiten uiteenlopen van yoga, muziek, dans en film, tot spoken word, theater en schilder- of fotografieworkshops. Geen editie is hetzelfde.

Voor één avond is een inspirerende persoonlijkheid eigenaar van het Mauritshuis. Een eervolle taak, die serieus genomen wordt. We geven de sleutel van de deur naar het museum voor eventjes uit handen en zij bepalen het complete programma.

Je wordt getrakteerd op alles wat je volgens de gastdirecteur niet mag missen. Wat je daarvan mag verwachten? Komt ‘ie:

 

Yoga In Het Maurits Avond
Yoga practice in de Gouden Zaal

Aftermovies

Vorige edities

Eerdere gastdirecteuren waren o.a. Tatjana Almuli, Ahmet Polat, Vik Muniz, Pat Smith, Harold Hamersma, Eva Jinek, Jan Taminiau, Mark Rutte, André Kuipers, Wim Pijbes, Robert Kranenborg, Abdelkader Benali, Laurentien van Oranje, Neelie Kroes, Do, Tracy Chevalier, Imara Limon, Dominic Seldis, Peter Vandermeersch, Jort Kelder, Edwin Oudshoorn, Nupur Kohli, Pieter Zwart, Sjoerd van Schuylenburgh, Bibian Mentel, Corine Koole, Frank Ijpma, Marjolijn van Heemstra, Humberto Tan, Erben Wennemars, Menno van Gorp en Jandino Asporaat.

Humberto Tan Voor 1 Dag Directeur Van Het Mauritshuis Voor Maurits&
Oud-Maurits& directeur Humberto Tan

Hapje eten van tevoren?

In de Brasserie van het Mauritshuis kun je de hele avond terecht voor een Maurits&-daghap, specialiteiten van de kaart, snacks en drankjes. Speciaal voor deze avond samengesteld.

Samenwerkingspartner

Maurits& wordt mede mogelijk gemaakt door NN Group.

Logo NN Group Hoofdsponsor Mauritshuis