Kinderfeestje in het Mauritshuis

Laat je fantasie de vrije loop!

Verjaardagsfeestje Partijtje In Het Mauritshuis Den Haag

Vier je verjaardag in het Mauritshuis! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het museum en ontdek de verhalen van Maurits Muis. Of maak een schilderij met verf die je zelf hebt gemaakt. De kinderfeestjes in het Mauritshuis zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Feestje: Maurits Muis

Vier je kinderfeestje samen met Maurits Muis. Deze bijzondere bewoner van het Mauritshuis laat je graag zijn favoriete schilderijen zien. Met een museumdocent lees je het prentenboek van Maurits Muis, jullie zoeken hem op in het museum en bekijken de mooiste schilderijen. Daarna heb je vast zin om zelf ook te schilderen. Dat kan! In onze eigen Kunstwerkplaats met echte schildersmaterialen.

  • 4-6 jaar
  • 1,5 uur
  • €199,- voor maximaal 12 kinderen en 2 volwassenen, inclusief begeleiding door een museumdocent en limonade met iets lekkers tijdens de workshop.
Maurits Muis Voor Het Mauritshuis Den Haag

Feestje: Verf? Die maak je zelf!

In de zeventiende eeuw kwam verf niet uit een tube. Die moesten de schilders zelf maken. Dat ga je tijdens dit feestje ook doen. Eerst bekijken jullie samen met een museumdocent de mooiste, grappigste en spannendste schilderijen in het museum. Daarna gaan jullie aan de slag in de Kunstwerkplaats en maken jullie je eigen schilderij met verf die je zelf hebt gemaakt.

  • 7-12 jaar
  • 1,5 uur
  • €199,- voor maximaal 12 kinderen en 2 volwassenen, inclusief begeleiding door een museumdocent en limonade met iets lekkers tijdens de workshop.
Schilderworkshop Voor Scholieren In Mauritshuis Den Haag 1200

Taart in de Brasserie

Het kinderfeestje kan beginnen of eindigen met een bijzondere taart en limonade in de Brasserie van het Mauritshuis. Onbeperkt limonade.

  • Grote taart (keuze uit slagroom-, chocolade- of chipolatataart met eigen foto)
  • Kopje koffie of thee voor de begeleiders
  • €67,50 voor maximaal 12 personen
  • Reserveren is niet mogelijk tussen 12.00 en 14.30.
Maurits Muis Museumles In Mauritshuis Den Haag 1200

Contact

Heb je zin gekregen in een feestje? Onze kinderfeestjes reserveer je gemakkelijk door een mailtje te sturen naar mail@mauritshuis.nl. We denken graag met je mee en maken er samen een onvergetelijk feestje van!

Wij adviseren minimaal drie weken van tevoren te reserveren. Dan is er voldoende tijd om alles af te stemmen en te organiseren.

 

Kinderen Aan Het Schilderen In Kunstwerkplaats In Het Mauritshuis 1200