Vergaderingen en evenementen

Mauritshuis Den Haag

Unieke Locatie om te dineren Gouden Zaal Mauritshuis Den Haag

Midden in het hart van historisch en politiek Den Haag bevindt zich ons intieme museum van wereldformaat. Het Mauritshuis biedt niet alleen onderdak aan een wereldberoemde collectie 17e-eeuwse kunst, maar is ook een inspirerende werklocatie.

Bij het Mauritshuis verstaan we de kunst van het samenzijn. Daarom stellen we onze sfeervolle zalen beschikbaar voor vergaderingen, trainingen, lezingen, recepties of presentaties. Omringd door onze topschilderijen van Hollandse en Vlaamse meesters doe je gegarandeerd nieuwe inspiratie op.

Mauritshuis

Zaalverhuur

Goed om te weten: boek op tijd

We raden je aan om een event minimaal drie weken van te voren aan te vragen. Op deze manier hebben wij voldoende tijd om een onvergetelijke ervaring voor je te organiseren.

Helaas hebben we in de maand december geen mogelijkheden meer voor avondpartijen.

 

In Volle Bloei Tentoonstelling Mauritshuis Header Homepage

Business events met vorstelijke ambiance

Op de mooiste locatie van Den Haag, midden in het historische centrum, naast het Binnenhof, ligt het monumentale stadspaleis het Mauritshuis. Met een topcollectie Hollandse en Vlaamse schilderkunst uit de tijd van Rembrandt en Vermeer, kun je jouw gasten geen vorstelijker ambiance bieden. Van kleine gezelschappen tot grote bijeenkomsten tot 350 gasten. Uiteraard kun je een evenement combineren met een bezoek aan onze bijzondere collectie. Zo maak je met deze inspirerende locatie jouw bijeenkomst onvergetelijk!

Van een hybride event in een moderne vergaderzaal tot dineren tussen 17e-eeuwse meesters uit de schilderkunst. Het Mauritshuis beschikt over 6 verschillende zalen om te huren voor je zakelijke evenementen.

Vermeer Meisje Met De Parel Rondleiding Mauritshuis Den Haag 1200

Exclusieve diners

Waan je even de eigenaar van een 17e-eeuws stadspaleis tijdens een overheerlijk diner tussen de kunstwerken in de indrukwekkende Gouden Zaal. De hele avond blijft het museum exclusief voor jullie geopend. Ook kunnen jullie dineren in het allereerste museum van Nederland: de intieme Galerij Prins Willem V. Op deze locatie, waar de kunstwerken van plint tot plafond hangen zoals gebruikelijk was in die tijd, kom je ogen tekort! Heb je de voorkeur voor een moderne ambiance? Dan staan ook de Randstadzaal en Nassauzaal tot je beschikking. Deze zalen hebben prachtig uitzicht over het historische Binnenhof en het monumentale Mauritshuis.

Eten in de Gouden Zaal van het museum
Exclusief diner in de indrukwekkende Gouden Zaal van het Mauritshuis

Online en hybride events

Breng het museum en jouw bijeenkomst wereldwijd bij de mensen thuis of op kantoor! Wij lopen voorop in de markt met het organiseren van online rondleidingen, hybride events en livestream lezingen.

Vergaderen in de Randstadzaal van het Mauritshuis
Hybride event of Boardroom meeting in de Randstadzaal.

Catering

De culinaire invulling van je evenement is in handen van de Nieuwe of Littéraire Sociëteit de Witte. Voor jullie diner, lunch, borrel of andere gelegenheid biedt de uitstekende keuken van De Witte de kwaliteit die je bij ons in het Mauritshuis mag verwachten!

Zijn jullie met een klein gezelschap? Dan kunnen jullie eventueel ook lunchen en borrelen in de Brasserie. Zowel overheerlijke koude- als warme gerechten staan hier op de kaart.

Kies je voor een diner in Galerij Prins Willem V? Dan kun je een keuze uit diverse cateraars maken.

Voor vergaderingen werken wij met diverse arrangementen, afhankelijk van jouw wensen en grootte van de groep. Bekijk de arrangementen van het Mauritshuis.

Sfeervol dineren in het Mauritshuis

Presentatie & techniek

Wanneer jij of wij de inschatting maken dat er ook technische assistentie en/of meer geavanceerde apparatuur nodig is, werken wij met vaste partners.

 

 

Foyer in het Mauritshuis
De ruime foyer met video wall, geschikt voor groepen tot 350 gasten.

Entertainment & decoratie

Bij een bijzondere vergader- en evenementenlocatie hoort een bijpassende aankleding van uw bijeenkomst. Van livemuziek verzorgd door het conservatorium in Den Haag tot de meest spectaculaire bloemstukken of vriendelijke bediening om jouw gasten te ontvangen en meer. We denken graag met je mee voor een onvergetelijk business event op maat.

Decoratie Zaalverhuur Mauritshuis 1200

Vervoer & verkeer

Het Mauritshuis ligt direct aan het Plein in Den Haag, in hartje centrum. Er is een openbare parkeergarage voor de deur (Pleingarage) en we zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Dit maakt het Mauritshuis dé ideale locatie voor al je bijeenkomsten.

Vanaf 2022 zijn onze buren aan het verbouwen! De komende jaren wordt het Binnenhof gerenoveerd. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid via het Binnenhof en kan extra bouwverkeer voor de deur met zich meebrengen.

De ingang van het Mauritshuis in Den Haag
Het Mauritshuis in hartje Den Haag, gelegen naast het Binnenhof.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Helaas hebben we in de maand december in de avonduren geen beschikbaarheid meer, mocht het om een ander type event of datum gaan vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op. Je kunt ons ook bereiken via +31 703023447 of events@mauritshuis.nl.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kies de gewenste event datum, minstens drie weken vanaf nu zodat wij de aanvraag goed kunnen plannen.
Je kunt meerdere dagdelen aanvinken bij een langer evenement.Je kunt meerdere opties aanvinken.