Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Bedrijfsuitjes, teamuitjes en bedrijfstrainingen

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in het hart van Den Haag? Een spannend teamuitje? Of een bedrijfstraining op een bijzondere locatie? In het Mauritshuis bieden we veel verschillende mogelijkheden. Natuurlijk denken we ook graag mee over een programma op maat.

Culture Games in het Mauritshuis

Teamuitje: The Culture Games

Denkt u aan een teamuitje dat zowel leerzaam, spannend als origineel is? Bij het Mauritshuis in Den Haag is het nu ook mogelijk om het spel Quartet van The Culture Games te spelen. Het spel vindt plaats tussen de beroemde werken uit de collectie van het museum, zoals het Meisje met de parel van Vermeer en de Anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt. Duur: inclusief intro en afronding 2,5 tot 3 uur.
Meer informatie over The Culture Games

Bedrijfstraining: Kunst van intervisie 

Onder begeleiding van een kunsthistoricus van het Mauritshuis en een trainer van History@work werkt u met een speciaal ontwikkelde intervisiemethode aan uw leervragen en vraagstukken. De combinatie van intervisie, kunstgeschiedenis en locatie leidt tot diepgaande en (bij)blijvende leerresultaten. Duur: dagdeel (4 uur).
Meer informatie over Kunst van intervisie

Nicolaes Maes - tentoonstellingsruimte met publiek

Bijzondere rondleidingen

Een rondleiding door een van onze gidsen is de perfecte manier om het Mauritshuis te ontdekken. Ook hier is veel mogelijk. Naast de standaard rondleidingen door de vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen kunt u ook denken aan een rondleiding rondom een bepaald thema.

Meer informatie over onze rondleidingen

Vergaderlocatie, receptie, diner, feest of borrel

Bent u op zoek naar een exclusieve, sfeervolle locatie voor uw receptie, lezing, vergadering, diner, feest of borrel, ook dan bent u bij ons aan het goede adres. We bieden schitterende locaties voor zowel kleine gezelschappen tot grote bijeenkomsten tot 350 gasten. Uiteraard kunt u uw event combineren met een bezoek aan onze bijzondere collectie. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk.

Onze zalen zijn voorzien van de modernste technische faciliteiten en gratis Wifi. Onze huiscateraar Sociëteit de Witte vervult al uw culinaire wensen. En dat alles aan het mooiste Plein van Den Haag, met parkeergarage voor de deur en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Meer informatie over evenementen in het Mauritshuis

Deel deze pagina