Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Win kaarten voor Spinvis in het Mauritshuis

Op 21 november geeft Spinvis een uniek mini-concert in het Mauritshuis. Tijdens dit concert presenteert Spinvis zijn nieuwste nummer, waarvoor hij zich heeft laten inspireren door Vermeers Meisje met de parel. Kaarten voor het concert zijn nu te winnen.

Een ode aan het Meisje met de parel

Eén schilderij, één artiest, één prachtig liedje. In de serie Bekijk het Mauritshuis met je oren vragen we bekende artiesten zich te laten inspireren door een werk uit onze collectie. Spinvis trapt deze unieke reeks samenwerkingen af met een ode aan het beroemdste werk uit het Mauritshuis: het Meisje met de parel. Op 21 november presenteert Spinvis zijn nieuwste nummer tijdens een intiem mini-concert in het Mauritshuis in Den Haag, en daar kunt u bij aanwezig zijn!

Win een plek op de gastenlijst

Wilt u kans maken op 2 plaatsen op de gastenlijst voor dit exclusieve mini-concert van Spinvis in de foyer van het Mauritshuis? Stuur dan een email naar spinvis@mauritshuis.nl.

Kopieer onderstaande tekst in uw email en vul aan:
Graag maak ik kans op 2 plaatsen op de gastenlijst voor het mini-concert van Spinvis, op donderdag 21 november a.s. in de foyer van het Mauritshuis.
Persoon 1  (voornaam + achternaam):   …
Persoon 2  (voornaam + achternaam):   …
Woonplaats:  ...  

Binnen 2 werkdagen krijgt u bericht of u twee plaatsen op de gastenlijst heeft gewonnen. Ook wordt u dan geïnformeerd over praktische zaken voor deze avond. Er is een maximum aantal gratis kaarten plaatsen beschikbaar. Op=op. Over de uitslag van deze win-actie kan niet gecorrespondeerd worden.

Programma

20:15 Deuren open - Welkomst drankje / Museum zalen open
21:00 Mini-concert start Spinvis
22:15 The End

Beluister het nummer

Het nieuwe lied van Spinvis zal vanaf 21 november te beluisteren zijn op Spotify (Artist >> Spinvis) en natuurlijk via onze website.

Blijf op de hoogte