Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Adres en bereikbaarheid

Voor uw bezoek aan het Mauritshuis heeft u een ticket met tijdslot nodig.

Op de mooiste locatie van Den Haag, midden in het historische centrum, naast het Binnenhof, vindt u het monumentale Mauritshuis met zijn topcollectie Hollandse en Vlaamse schilderkunst uit de tijd van Rembrandt en Vermeer.

Bezoekadres

Mauritshuis
Plein 29
2511 CS Den Haag

Galerij Prins Willem V
Buitenhof 33
2513 AH Den Haag

Route

Vanaf Den Haag Centraal station kunt u het Mauritshuis en de Galerij te voet bereiken of met tram of bus. Vanaf station Den Haag Hollands Spoor is het Mauritshuis per tram bereikbaar.

Met de auto komt u aan via de A4 (Amsterdam – Delft), de A12 (Arnhem/Utrecht – Den Haag) of de N44 (Nieuw Vennep – Den Haag). U volgt de aanduiding Centrum en vervolgens de bordjes richting het Mauritshuis.

Vanaf 1 juli geldt in Den Haag een milieuzone voor oude dieselauto's. Het Mauritshuis ligt in de milieuzone. De milieuzone geldt voor dieselauto's met een emissieklasse van 3 of lager.
 

Plan uw route

Parkeren

Parkeren in Den Haag is gemakkelijk. Wij adviseren voor zowel het Mauritshuis als de Galerij uw auto te parkeren in de naastgelegen Pleingarage of parkeergarage Museumkwartier.

Plattegrond

Om een indruk te krijgen van de zalen van het Mauritshuis, kunt u de plattegrond raadplegen.

Contactgegevens

Mauritshuis
Postbus 536
2501 CM Den Haag
+31 (0)70 302 3456
Mail@mauritshuis.nl