Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Mauritshuis Tour - De app die alles vertelt.

In de Mauritshuis Tour vindt u informatie over alle schilderijen in het museum. Bij de belangrijkste kunstwerken krijgt u boeiende uitleg om naar te luisteren, aangevuld met foto´s en filmpjes. U kunt kiezen voor een korte tour langs de hoogtepunten, dieper de zeventiende eeuw induiken, of zelf op zoek gaan naar uw favoriete schilderijen.

De Mauritshuis Tour is beschikbaar in Nederlands en Engels. Onze hoogtepuntentour is ook verkrijgbaar in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn Chinees, Russisch en Braziliaans Portugees.

De Gouden Tour

Voor jongeren bevat de Mauritshuis app een speciale tour, met gekke vragen, interessante filmpjes en een verrassende ontknoping. Met deze gratis app kijk je heel anders naar de schilderijen uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. 

  • Doelgroep: vanaf 13 jaar
  • Kosten: gratis bij gebruik van de app op eigen smartphone. Wie geen smartphone heeft, kan aan de kassa een apparaat huren. De kosten hiervan bedragen €3,50 per speler.
  • Tijdsduur: 45 minuten

Mauritshuis Tour downloaden

Download de gratis Mauritshuis Tour voor uw bezoek via de App Store of Google Play Store en bezoek het Mauritshuis met uw eigen smartphone. 

Download de Mauritshuis Tour in de AppStore

Download de Mauritshuis Tour in GooglePlay

Mauritshuis tour huren

Heeft u geen smartphone? U kunt aan onze kassa ook een apparaat huren. De kosten hiervan bedragen €3,50 per speler.

Deel deze pagina