Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Algemene informatie voor touroperators

Openingstijden

 Mauritshuis   
 Ma  13-18 uur
 Di t/m zo  10-18 uur
 Do  10-18 uur 
 Galerij Prins Willem V  Tijdelijk gesloten


Op feestdagen gelden aangepaste openingstijden

Multimediatour

Een multimediatour is bij de entreeprijs inbegrepen. U kunt de tour via de App/Play Store gratis op uw eigen mobiele apparaat (smartphone of tablet) downloaden, of een apparaat huren in het museum. Voor touroperators is het huren van de apparaten gratis. Geeft u het vooraf aan ons door als u apparaten van het museum wilt huren. De multimediatour is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Japans.

Rondleidingen

Wij bieden rondleidingen door ervaren gidsen. De kosten hiervoor bedragen € 100,- per groep van maximaal 15 personen. Reserveringen voor rondleidingen dienen uiterlijk twee weken voorafgaand aan uw bezoek aangevraagd te worden. U kunt vanzelfsprekend ook uw eigen gids meenemen. Indien dit het geval is geeft u dit dan twee weken voorafgaand aan uw bezoek aan ons door.

Bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden (inclusief annuleringsvoorwaarden).

Tentoonstellingen

Voor meer informatie over onze huidige en toekomstige tentoonstellingen bekijkt u onze tentoonstellingspagina.

Praktische informatie

Er zijn gratis parkeerplaatsen voor bussen in de buurt van het Mauritshuis. U kunt uw bus parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen op de Prinsessegracht. Daarvandaan is het 5 minuten lopen naar het museum.

Een vouchercontract is mogelijk. Stuur hiervoor een voorbeeld van de voucher naar marketing@mauritshuis.nl. Foto’s van het Mauritshuis, om op te nemen in uw reisgids, vindt u op onze Flickr pagina. Als u de foto’s wil gebruiken, vermeldt u dan de volledige fotocredits.

Voor reserveringen, meer informatie, bijeenkomsten en groepsreserveringen kunt u contact opnemen met mail@mauritshuis.nl of +31 (0)70 302 3436.

Meer informatie over Den Haag voor touroperators.

Blijf op de hoogte