Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Meetings en events in het Mauritshuis

Bent u op zoek naar een exclusieve, sfeervolle locatie voor uw receptie, lezing, vergadering, diner, feest of borrel, dan bent u bij ons aan het goede adres. Het Mauritshuis verstaat de kunst van het entertainen.

Veilig vergaderen tijdens de Corona crisis?
Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om vergaderlocaties en evenementenzalen in ons museum te boeken. We denken graag met u mee over een uniek event op maat, waarbij de veiligheid van uw gasten uiteraard voorop staat.

Het is mogelijk om vergaderingen in het Mauritshuis te organiseren waarbij uw gasten anderhalve meter afstand tot elkaar behouden.
Onze Nassauzaal biedt tijdens de Corona crisis ruimte aan:
• Carre-opstelling: 14 personen
• Theateropstelling: 22 personen & spreker
In samenwerking met onze partners bieden we ook mogelijkheden aan voor livestream en video conferencing.

Events met vorstelijke ambiance
Op de mooiste locatie van Den Haag, midden in het historische centrum, naast het Binnenhof, ligt het monumentale Mauritshuis met zijn topcollectie Hollandse en Vlaamse schilderkunst uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Een vorstelijker ambiance kunt u uw gasten niet bieden. Van kleine gezelschappen tot grote bijeenkomsten tot 350 gasten. Uiteraard kunt u uw event combineren met een bezoek aan onze bijzondere collectie. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk.

Onze zalen zijn voorzien van de modernste technische faciliteiten en gratis Wifi. Onze huiscateraar Sociëteit de Witte vervult al uw culinaire wensen. En dat alles aan het mooiste Plein van Den Haag, met parkeergarage voor de deur en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Informatie over onze verschillende mogelijkheden vindt u onderaan deze pagina of download onze brochure. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte, neemt u dan contact op met Denise Raterink of Paul Schuiling via events@mauritshuis.nl, tel. 070-3023447 of  laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

De culinaire invulling van uw evenement is in handen van de Nieuwe of Littéraire Sociëteit de Witte (download brochure) waarmee het Mauritshuis na de verbouwing direct verbonden is. Voor uw diner, lunch, borrel of andere gelegenheid biedt de uitstekende keuken van De Witte u de kwaliteit die u bij ons in het Mauritshuis mag verwachten!

Mauritshuis

Royal Dutch Shell Vleugel

Galerij Prins Willem V