Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Gouden Zaal

In de vorstelijke Gouden Zaal in het 17e eeuwse woonhuis van Johan Maurits vergadert, borrelt en dineert u letterlijk tussen de kunst.

Deze prachtige zaal is onlangs in haar oude glorie hersteld. De schilderijen van de Venetiaanse kunstenaar Pellegrini vertonen weer hun schitterende kleuren in de warme gloed van de luisterrijke kroonluchters. In deze koninklijke ambiance, waar veel historische figuren u voorgingen, waant u zich even één van hen. Een locatie waar uw gasten, zeker in combinatie met een bezoek aan de topcollectie van het Mauritshuis nog lang over na zullen praten.


Plattegrond

Bekijk de locatie van de Gouden zaal op onze plattegrond.

Capaciteit

  Gouden Zaal 
Receptie  100 
Theateropstelling  80 
Carré  40 
Diner  70 

Prijzen 

De Gouden Zaal is uitsluitend te huur in combinatie met het gehele historische gebouw. Dit biedt u en uw gasten de mogelijkheid voor een exclusieve bezichtiging van het museum.

De huur van het historische gebouw inclusief de Gouden Zaal kan alleen plaatsvinden buiten de openingstijden van het museum.

  Historisch gebouw
incl. Gouden Zaal 
Dagdeel (4 uur)  €3.750 
Avond €10.000

CONDITIES

  • prijzen zijn excl. 21 % BTW en incl. bezoek aan het museum
  • prijzen zijn incl. beveiliging, garderobe, host en aanwezige technische apparatuur
  • aanwezige techniek: gratis Wifi, geluidssystemen, beamer met projectieschermen 
  • catering: door onze huiscateraar Sociëteit de Witte

Blijf op de hoogte