Bedrijfsuitjes en trainingen

Laat je inspireren in het Mauritshuis

Bedrijfsuitje In Mauritshuis Den Haag 1200

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in het hart van Den Haag? Een inspirerend teamuitje? Of een bedrijfstraining op een bijzondere locatie? In het Mauritshuis bieden we veel verschillende mogelijkheden. Natuurlijk denken we ook graag mee over een programma op maat.

Workshop samen schilderen

Wij dagen u graag uit om samen te schilderen. Deze activiteit begint met een rondleiding langs een aantal hoogtepunten uit de collectie van het Mauritshuis, zoals Vermeers Meisje met de parel, De kazen van Peeters en Rembrandt Anatomische les. Nadat het gezelschap inspiratie heeft kunnen opdoen bij deze topstukken nemen zij plaats achter een schildersezel in de Kunstwerkplaats voor een schilderworkshop. Kruipen jullie in de huid van Rembrandt en gaan jullie elkaars portret schilderen? Of toch liever als Clara Peeters een stilleven schilderen?

  • Tijdsduur: 150 minuten
  • Capaciteit: maximaal 30 deelnemers
  • Kosten: €1.750 (excl. 21% BTW, incl. entree en rondleider)

Reserveren kan via events@mauritshuis.nl.

Workshop Schilderen In Het Mauritshuis Den Haag

Workshop Kijken en bekeken worden

Bij dit programma staan portretten in de schijnwerpers. De deelnemers bekijken samen met een museumdocent beroemde portretten van bekende schilders uit de 17de eeuw. Daarna gaan ze in de Kunstwerkplaats zelf aan de slag met een ander medium: fotografie. De deelnemers maken portretfoto’s van elkaar en leren de effecten van standpunt, uitsnede en compositie.

  • Tijdsduur: 90 minuten
  • Capaciteit: maximaal 30 deelnemers
  • Kosten: €1.750 (excl. 21% BTW, incl. entree en rondleider)

Reserveren kan via events@mauritshuis.nl.

Een meisje met een parel oorbel en een tulband keert zich naar de kijker

Bijzondere rondleidingen

Een rondleiding door een van onze gidsen is de perfecte manier om het Mauritshuis te ontdekken. Ook hier is veel mogelijk. Naast de standaard rondleidingen door de vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen kun je ook denken aan een rondleiding rondom een bepaald thema.

Bijzondere Rondleidingen In Het Mauritshuis Den Haag 1200

Borrelen en dineren

Wil je aansluitend aan het bedrijfsuitje borrelen of dineren? Ook dat kan in het Mauritshuis.

We bieden schitterende ruimtes voor zowel kleine als grote gezelschappen tot 350 gasten. Onze huiscateraar Sociëteit de Witte vervult al jullie culinaire wensen.

De perfecte afsluiting voor een onvergetelijke dag!

Borrels Feesten En Diners Mogelijk In Mauritshuis Den Haag 1200

Contact

Er zijn vele van manieren waarop je een bedrijfs- of teamuitje kunt invullen in het Mauritshuis. Wij denken graag mee voor een blijvende ervaring die bij jullie wensen en mogelijkheden past.

+31 70 302 3456
mail@mauritshuis.nl