Bedrijfsuitjes en trainingen

Laat je inspireren in het Mauritshuis

Bedrijfsuitje In Mauritshuis Den Haag 1200

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in het hart van Den Haag? Een inspirerend teamuitje? Of een bedrijfstraining op een bijzondere locatie? In het Mauritshuis bieden we veel verschillende mogelijkheden. Natuurlijk denken we ook graag mee over een programma op maat.

Teamuitje: The Culture Games

Denk je aan een teamuitje dat zowel leerzaam, spannend als origineel is? Waag je aan The Culture Games in het Mauritshuis!

Het spel vindt plaats tussen de beroemde werken uit de collectie van het museum, zoals het Meisje met de parel van Vermeer en de Anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt.

Bedrijfsuitje Culture Games In Mauritshuis Den Haag 2

Hoe het werkt

Na een korte uitleg van het spel door begeleiders van The Culture Games gaan de teamleden, gewapend met tablets, in groepjes het museum in. Na ongeveer 1,5 uur komt de groep weer terug in de eventzaal voor het delen van de ervaringen. Uiteraard wordt dan ook het winnende team bekend gemaakt.

Vermeer Meisje Met De Parel En Bezoekers Mauritshuis 1200

Inhoud van het spel

Ronde 1: Wie heeft een scherp oog voor detail, veel algemene kennis of is gewoon goed in gokken? Beantwoord vragen als "uit welk schilderij komt dit detail?" juist en verdien je eerste speelkaarten! 

Ronde 2: Je neemt het rechtstreeks op tegen de andere teams in de race om nog meer kunstkaarten te veroveren. Daarna barst de strijd echt los en komt het aan op inzicht, een scherp geheugen en veel bluf. Roof elkaars kaarten weg en spaar zoveel mogelijk (dubbele) kunstkwartetten.

Bedrijfsuitje Culture Games In Mauritshuis Den Haag

Praktische informatie

Duur: Inclusief intro en afronding 2,5 tot 3 uur.

Locatie: Mauritshuis, Den Haag

Groepsgrootte: 15 tot 30 personen

Kosten: € 950 per groep, exclusief toegang tot het Mauritshuis.

Op verzoek is het programma uit te breiden met koffie en thee, een lunch of borrel.

Meer informatie en reserveren

Voor meer informatie over The Culture Games in het Mauritshuis en voor het reserveren van uw teamuitje kun je contact opnemen met mail@mauritshuis.nl.

Bedrijfsuitje In Mauritshuis Den Haag 1200

Bijzondere rondleidingen

Een rondleiding door een van onze gidsen is de perfecte manier om het Mauritshuis te ontdekken. Ook hier is veel mogelijk. Naast de standaard rondleidingen door de vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen kun je ook denken aan een rondleiding rondom een bepaald thema.

Bijzondere Rondleidingen In Het Mauritshuis Den Haag 1200

Borrelen en dineren

Wil je aansluitend aan het bedrijfsuitje borrelen of dineren? Ook dat kan in het Mauritshuis.

We bieden schitterende ruimtes voor zowel kleine als grote gezelschappen tot 350 gasten. Onze huiscateraar Sociëteit de Witte vervult al jullie culinaire wensen.

De perfecte afsluiting voor een onvergetelijke dag!

Borrels Feesten En Diners Mogelijk In Mauritshuis Den Haag 1200

Contact

Er zijn vele van manieren waarop je een bedrijfs- of teamuitje kunt invullen in het Mauritshuis. Wij denken graag mee voor een blijvende ervaring die bij jullie wensen en mogelijkheden past.

070 302 3456
mail@mauritshuis.nl