Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

American Friends of the Mauritshuis

De American Friends of the Mauritshuis werd opgericht in 1982 met als doel het versterken van de banden tussen het Mauritshuis en de Amerikaanse liefhebber van Nederlandse zeventiende-eeuwse schilderkunst. Als American Friend of the Mauritshuis draagt u bij aan de preservatie van het museum en de collectie, nu en in de toekomst.

Fullbright Fellowship

In samenwerking met de Fullbright Foundation zijn de American Friends of the Mauritshuis in staat een beurs aan te bieden aan Amerikaanse studenten uit de vakgebieden restauratie en conservatie. Met deze beurs kunnen zij een jaar ervaring opdoen in het restauratieatelier van het museum. Het restauratieatelier streeft altijd naar de hoogste kwaliteit onderzoek met de beste technologische toepassingen en is daarom een bijzondere leerstoel voor studenten.

Kijk voor meer informatie op de website van The American Friends.

U kunt het Mauritshuis op verschillende manieren steunen. Benieuwd naar de andere steunmogelijkheden? Bekijk deze hier, of neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte