Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Rondleiding: Vervlogen – geuren in kleuren

Van harte welkom bij de allereerste interactieve digitale kijk- en ruikrondleiding. We nemen je mee naar een van de mooiste musea van Nederland, het Mauritshuis in Den Haag.

To our English guests

Welcome to the very first interactive virtual see-and-smell tour. By clicking the pink button on the right we will guide you to our information in English.


Nog geen geurbox in huis?

Speciaal voor iedereen die niet kan wachten tot de musea weer openen maakten we, in samenwerking met NN Group, de allereerste digitale interactieve geur- en kijk-rondleiding ter wereld.

Deze pagina is onderdeel van deze rondleiding, maar je hebt ook een speciale Vervlogen-geurbox nodig. Nog geen geurbox in huis? Bestel deze nu in onze webshop.

 

Geurbox en digitale rondleiding bij tentoonstelling Vervlogen in het Mauritshuis

Start de rondleiding

Sper je ogen en neusgaten wijd open, pak je geurbox bij de hand, en laat je door conservator Ariane van Suchtelen en culinair journalist Joël Broekaert meevoeren naar vervlogen tijden. Veel kijk en ruikplezier!


Na de rondleiding

We hopen dat je hebt genoten van de rondleiding door Vervlogen - geuren in kleuren. De tentoonstelling zelf opent zodra de musea de deuren weer mogen openen en zal nog te zien zijn tot en met 29 augustus 2021. Meer ontdekken over de tentoonstelling? Bezoek nu alvast de tentoonstellingspagina en bekijk onder andere de video waarin Teun van de Keuken op zoek gaat naar de geuren van het Mauritshuis.

Hopelijk mogen we je snel weer begroeten in het museum!

vervlogen geuren in kleuren mauritshuis


Unieke digitale rondleiding plus geurbox bij tentoonstelling Vervlogen Mauritshuis

Met dank aan

Deze bijzondere geurbox is tot stand gekomen mede dankzij onze hoofdsponsor NN Group en IFF. Gezamenlijk maken we het mogelijk, in tijden waarin reizen lastig is, deze digitale rondleiding toch een fysiek onderdeel mee te geven.

Fleur Hudig, Head of Corporate Citizenship NN Group
‘Als partner en hoofdsponsor van het Mauritshuis willen wij er voor hen zijn, juist nu zij gesloten zijn en geen bezoekers kunnen ontvangen. Dit doen we door samen te investeren in nieuwe mogelijkheden om de collecties toegankelijk te houden en bijzondere belevingen te bieden. Zo heeft het Mauritshuis eerder al via een livestream rondleidingen georganiseerd om vanuit huis te volgen. Met de toevoeging van de geurbox brengt het Mauritshuis nog een extra dimensie aan in de beleving thuis'.

 

Nationale Nederlanden

Blijf op de hoogte