Rondleiding: Vervlogen – geuren in kleuren

Tentoonstelling Vervlogen Mauritshuis

Van harte welkom bij de allereerste interactieve digitale kijk- en ruikrondleiding. We nemen je mee naar een van de mooiste musea van Nederland, het Mauritshuis in Den Haag.

To our English guests
Welcome to the very first interactive virtual see-and-smell tour. By clicking the button below we will guide you to our information in English.

Start de rondleiding

Sper je ogen en neusgaten wijd open, pak je geurbox bij de hand, en laat je door conservator Ariane van Suchtelen en culinair journalist Joël Broekaert meevoeren naar vervlogen tijden. Veel kijk en ruikplezier!

Na de rondleiding

We hopen dat je hebt genoten van de rondleiding door Vervlogen - geuren in kleuren. Meer ontdekken over de tentoonstelling? Bezoek dan de tentoonstellingspagina en bekijk onder andere de video waarin Teun van de Keuken op zoek gaat naar de geuren van het Mauritshuis.

Tentoonstelling Vervlogen Mauritshuis

Met dank aan

Deze bijzondere geurbox is tot stand gekomen mede dankzij onze hoofdsponsor NN Group en IFF. Gezamenlijk maken we het mogelijk, in tijden waarin reizen lastig is, deze digitale rondleiding toch een fysiek onderdeel mee te geven.

Fleur Hudig, Head of Corporate Citizenship NN Group
‘Als partner en hoofdsponsor van het Mauritshuis willen wij er voor hen zijn, juist nu zij gesloten zijn en geen bezoekers kunnen ontvangen. Dit doen we door samen te investeren in nieuwe mogelijkheden om de collecties toegankelijk te houden en bijzondere belevingen te bieden. Zo heeft het Mauritshuis eerder al via een livestream rondleidingen georganiseerd om vanuit huis te volgen. Met de toevoeging van de geurbox brengt het Mauritshuis nog een extra dimensie aan in de beleving thuis'.

Unieke Digitale Rondleiding Plus Geurbox Bij Tentoonstelling Vervlogen Mauritshuis 965X757