Secrid x Mauritshuis

Een kunstwerk in je broekzak

Secrid Mauritshuis Art Collectie Puttertje In Het Museum

Oog in oog met het Meisje met de parel van Vermeer aan de kassa van de supermarkt. Het puttertje van Fabritius in je eigen binnenzak. Met de ART Collectie van Secrid bewaar je je pasjes veilig én stijlvol. De nieuwste serie miniwallets bevat namelijk ontwerpen uit de collectie van het Mauritshuis. En daar zijn wij maar wat trots op.

De ART collectie van Secrid is een directe samenwerking tussen Secrid en het Mauritshuis. Een modern, duurzaam souvenir waar de liefde voor de oude meesters vanaf straalt. En met de aanschaf van je wallet steun je ook nog eens ons museum.

Meesterlijke collectie

De Secrid ART collectie is geïnspireerd op vier iconische Nederlandse schilderijen. Het Meisje met de parel van Vermeer en Fabritius’ Puttertje uit het Mauritshuis vormen de ene helft van de ART Collectie. Rembrandts De Nachtwacht en Bloemstilleven met een keizerskroon van Jacob Vosmaer, die je kunt vinden in het Rijksmuseum, vormen de andere helft. En wil je meer weten over het schilderij op je wallet? Iedere verpakking bevat een speciale QR-code, waarmee je dieper de collectie in kunt duiken.

Oog voor detail

Voor het drukken van de meesterwerken op leer is Secrid de samenwerking aangegaan met de Italiaanse leerbewerker Vivolo. Met hun speciale printtechniek is het gelukt om zelfs de kleinste details van de schilderijen in beeld te brengen. Van de parel van het Meisje tot de gele veertjes van het puttertje: ieder detail van het schilderij is haarscherp te zien. Zo is deze portemonnee een waar kunstwerk voor in je broekzak.

Secrid Mauritshuis Art Collectie Meisje Met De Parel In Het Museum

Over Secrid

Het Haagse familiebedrijf Secrid staat bekend om hun innovatieve producten van hoge kwaliteit. En niet onbelangrijk: door de samenwerking met lokale leveranciers en designers streven zij naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Inmiddels verkoopt Secrid producten in meer dan 70 landen. Als Mauritshuis zijn we enorm trots op deze samenwerking. We zijn nauw betrokken geweest bij het ontwikkelingsproces en hebben mee mogen denken over het ontwerp en de verpakking.

Steun het museum

De ART Collectie is niet alleen duurzaam en mooi, met je aankoop steun je ook nog eens het museum.

Secrid Mauritshuis Art Collectie Puttertje In Het Museum