Maurits& Ahmet Polat

23 sep 2022, 19:00 - 22:00
Mauritshuis

Ahmet1

Samen met NN Group nodigen we je van harte uit voor het event Maurits&. Een avond die je kennis laat maken met het Mauritshuis door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond met kunst, bijzondere verhalen en ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.

Maurits& een unieke avond

Wij nodigen je uit voor het spectaculaire event Maurits&. Maurits& is een avond met kunst en bijzondere verhalen en ontmoetingen. De gastdirecteur bepaalt het programma, waardoor de activiteiten uiteenlopen van muziek, dans en film, tot spoken word, theater en schilder- of fotografieworkshops. Geen editie is het zelfde.

Op vrijdag 23 september overhandigt algemeen directeur Martine Gosselink voor één avond de sleutel van het Mauritshuis aan fotograaf en filmmaker Ahmet Polat. Zijn foto 'It's all in the game' is één van de 16 foto's die het Mauritshuis op dit moment laat zien in de tentoonstelling FLASH | BACK. Toptalenten zoals op deze foto te zien zijn wil Polat op zijn avond als directeur van het Mauritshuis een podium geven. Samen met NN Group organiseert het Mauritshuis avonden waarbij de bezoeker door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid het museum op een andere manier leert kennen. Een avond vol bijzondere verhalen, ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.