Maurits& Tatjana Almuli

24 nov 2022, 18:30 - 22:00
Mauritshuis

Maurits En Tatjana 06

Het is avond, maar de deur van het Mauritshuis staat op een kier. Het zachte licht in de zalen strijkt langs de schilderijen. In de foyer klinkt muziek en vanuit de bar hoor je het geluid van een cocktail die geschud wordt. Zo heb je het museum nog niet eerder meegemaakt.

Samen met NN Group nodigen we je van harte uit voor het event Maurits&. Leer het Mauritshuis kennen door de ogen van een spraakmakende persoonlijkheid. Beleef een unieke en inspirerende avond met kunst, bijzondere verhalen en ontmoetingen, muziek, workshops en veel gezelligheid.

Maurits& Tatjana Almuli

Tatjana is auteur, journalist, fotograaf, podcastmaker en columnist. Een paar jaar geleden kwam haar openhartige debuut Knap voor een dik meisje uit, gevolgd door haar autobiografische roman Ik zal je nooit meer. Samen met Malou Holshuijsen maakt ze de podcast Tussen dertig en doodgaan, over de rauwe schoonheid van het leven na je dertigste en alle rafelrandjes die daarbij horen.

Voor één avond is zij directeur van het Mauritshuis. Tijdens Maurits& Tatjana trakteert zij je op alles wat je, volgens haar, niet mag missen. Samen gaan we op zoek naar de manieren waarop kunst ons troost, rust en verbinding kan brengen. Wat je daarvan mag verwachten? Bekijk het volledige programma.