Informatie

Alle informatie pagina resultaten

Collectie

Alle collectie resultaten
Verouderde browser

We zien dat je een verouderde browser hebt. Het kan zijn dat deze site daardoor niet goed weergegeven wordt. We adviseren je om je browser te updaten, indien mogelijk, naar de laatste versie.

Sluiten

Sterrenchefs in de kas

Tijdens de laatste week van de tentoonstelling Slow Food: Stillevens uit de Gouden Eeuw serveren bekende chef-koks een driegangenlunch in de kas op het Voorplein van het Mauritshuis. Ze laten zich inspireren door de maaltijdstillevens in de tentoonstelling.

Bezoekers die ook graag willen genieten van deze bijzondere lunch kunnen een plekje bemachtigen door een origineel recept te delen op de Facebookpagina van het Mauritshuis, met minimaal één ingredient dat terug te vinden is in de tentoonstelling.

De winnaars mogen op vrijdag 23 juni aanschuiven aan de rijk gedekte tafel in de kas op het Voorplein. Meedoen kan via de Facebookpagina van het Mauritshuis.

De tentoonstelling Slow Food: Stillevens uit de Gouden Eeuw is nog tot en met 25 juni in het Mauritshuis te zien.

Museumstukken op je bord, lunchen in de Gouden Eeuw wordt gepresenteerd door het Mauritshuis in samenwerking met Van Gelder groente & fruit uit Ridderkerk.

Deel deze pagina